Diskuse

Ahoj Filipe,*

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Filipův dopis na rozloučenou byl zcela jasným vysvětlením, proč se rozhodl odejít. Souhlasím s Vaším článkem, že pokud by žil například v Praze, nestalo se to. Zemřel bohužel kvůli něčemu, co ho mohlo naopak udělat šťastným...láska je krásná a nám ostatním není nic do toho, s kým ti druzí žijí. Neodsuzuju ty, kdož žijí se stejným pohlavím, naopak znám mnoho párů z nás, heterosexuálů, kteří se k sobě chovají doma hůře než hyeny... Stejně jako je vzácné hezké manželství a vážím si ho, stejně tak si homosexuál může vážit svého hezkého manželství.

Čekejte mnoho závistivých reakcí i nenávistných reakcí - protože mnoho lidí má pocit, že jen to, jak žijí oni, je normální :-) Takže kritizují cokoliv, co nesnáší a hlavně co vůbec nechápou...

3 0
možnosti

Budte, Czeslawe, pripravenej na hloupy a nekdy i nechutny reakce. Ja sam jsem se nestacil divit, jak vselijak muzou lidi (hlavne chlapi) reagovat na podobny texty. viz muj vikendovej blog.

2 1
možnosti
Foto

Marku, lidé jsou různé a na to si člověk zvyká těžko.

0 0
možnosti

P48e26t30r 53P95o87u44r

10. 2. 2014 12:14

Rodina ho milovala. Určitě. Někde jsem četl, že se rozhodl odejít v době, kdy rodina šla do kostela. A jak jsou děti, spolužáci drsní a krutí víme mnozí z nás. Děti takové bývají a nemusíš být gay, stačí mít brýle, být malý, zrzavý, chudý apod. A je tu šikana hned. A tam záleží na rodině, na učitelích, jak a také jak rychle zareagují. Tím nechci nic říci o tomto konkrétním případě, neznám podrobnosti, ale často si myslím, že nestačí "jen" milovat, ale musí se žít, mluvit, vědět o tom druhém víc ...... Před pár dny tomu byly přesně dva roky, co odešel, a taky sám, jeden moc vzdělaný, hodný a spousty lidmi oblíbený člověk, dospělý člověk, taky gay, nebo možná či spíše mimochodem  a možná taky jen proto, že mu nebyl v té chvíli rozhodování nikdo nablízku, kdo by si s ním promluvil ...... to bych si z tohoto případu Filipa vzal, ono nebyl problém, že byl gay, ale to že nenašel nikoho, kdo by to s ním sdílel, zpracoval, to není o duze, to je o člověku 

....Rv

2 0
možnosti

Nezlobte se, ale tohle jste moc překombinoval a tím  Vašemu hnutí  spíš ublížil:" důvodem byl výsměch společnosti, protože je gay".  Příčinou jistě byla jen a jen "obyčejná" šikana několika blbounů ve třídě, podobně jako se vysmívají třeba spolužačkám s malýma prsama. Tragédii způsobilo ovšem hlavně to, že jeho "cry for help" neslyšel nikdo z nejbližšího okolí, což ale souvisí s tím, že dnes už nemá nikdo na nikoho čas.

6 1
možnosti
Foto

Přesto mám při čtení husí kůži.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS